El passat dijous, dia 21 de setembre es va dur a terme a les instal·lacions d’Albert Soler SA de Lleida un taller de bricolatge impartit i dirigit per la gran marca d’eines a bateria EINHELL.

Les inscripcions, amb places limitades, es van tancar dies abans a l’esdeveniment per la gran acceptació que va tenir entre els nostres clients.

En el taller van acudir 15 participants, de diferents edats, demostrant cadascun d’ells les seves habilitats en manejar gran diversitat d’eines, aprenent de la mà dels professionals de Einhell les nocions bàsiques per al seu correcte funcionament i podent-se portar al final del taller, el seu propi treball.

En què va consistir el taller?

El taller va consistir amb una petita introducció teòrica de les eines a emprar i en una gran part en la pràctica de cadascuna d’elles, mentre els professionals de Einhell anaven observant i explicant el seu correcte funcionament.

Al finalitzar el taller es va realitzar un sorteig d’una eina a bateria EINHELL

Imatges del taller que van realitzar el passat 21 de setembre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imatge del sorteig

 

Per què assistir a un taller de bricolatge en Albert Soler SA?

Perquè la teva assistència a un taller de bricolatge t’ensenyarà a tenir una autonomia i independència en la pràctica d’eines amb consells pràctics de la mà de grans professionals del sector perquè puguis realitzar millores en la teva llar i iniciar el teu propi projecte de bricolatge tan desitjat.