El passat dia 2 de febrer va tenir lloc la primera trobada Albert Soler a la Fonda del Nastasi.

Una trobada amb tot l’equip humà de «Centre comercial de Ferreteria «de Lleida i de «Central de Subministraments Industrials» de Torrefarrera.
L’acte es va iniciar amb una conferència conduïda pel formador i consultor el Sr. Javier Gay de Liébana per donar una visió més positiva al paper del treballador dins l’empresa.

Amb aquesta trobada Albert Soler S.A. ha volgut impulsar i desenvolupar el creixement personal i laboral dels seus treballadors inculcant des del cor de l’empresa uns valors i hàbits laborals, directrius aquestes, que amb el pas del temps, n’ha esdevingut una selecció de persones expertes, que tenen l’excel·lent domini i coneixement de les característiques dels productes nous i clàssics, per a poder donar la millor informació i servei als seus clients.

Una primera trobada plena de companyerisme, complicitat i diversió la qual va finalitzar amb un gran sopar ple de sorpreses.

Albert Soler S.A. és una empresa sòlida que dia rere dia es supera a sí mateixa a base d’una professional dedicació, esforç i treball en equip.

#FerreteriaAlbertSoler #OrgulldEquip #Sumem