ALT GRAU D’AÏLLAMENT
La combinació de la fórmula especial de EasySpray amb l’aplicador crea una estructura única d’alta eficiència en l’aïllament tèrmic i acústic, així com unes fantàstiques propietats hermètiques.
El gruix de la capa d’aïllament es pot triar segons la necessitat. De la mateixa manera, la quantitat de capes no té un límit concret.
REDUEIX ELS PONTS TÈRMICS
Es poden aïllar superfícies irregulars o de difícil accés en les quals no és possible utilitzar materials d’aïllament tradicionals. L’aïllament de totes les àrees de difícil accés de l’edifici mitjançant una fórmula elàstica única permet limitar ponts tèrmics en estructures complexes, a més de reduir el risc d’aparició de ponts tèrmics provocats per possibles moviments en la construcció. L’aïllament mitjançant escuma, al contrari que el que es realitza mitjançant panells, no causa ponts tèrmics i no requereix de l’ús de separadors.
PREVÉ LA CONDENSACIÓ
Es pot utilitzar l’escuma en superfícies irregulars o arrodonides, com a canonades, tancs i dipòsits de diversos tipus. L’aïllament de superfícies fredes mitjançant l’escuma projectable EasySpray suposa una bona solució per a evitar condensacions.
COM S’UTILITZA? OBSERVA ELS VÍDEOS PER A UA CORRECTA APLICACIÓ

 

Per a més informació consulta amb  un dels nostres professionals de la Ferreteria.