L’empresa lleidatana Ferreteria Albert Soler renova la seva col·laboració amb l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida), amb la finalitat de promoure, desenvolupar, gestionar i difondre la recerca biomèdica i la formació en recerca en l’àmbit de les ciències de la salut.

Un dels objectius de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida és fomentar la relació entre l’assistència sanitària, la docència i la recerca científica. En aquesta línia, Albert Soler S. A. ha cregut convenient col·laborar en l’àmbit de la recerca científica i dels projectes d’investigació. Actualment, l’IRBLleida té el suport de més de 150 empreses i entitats lleidatanes, amb l’ajut de les quals la recerca que fan els grups ha donat fruits importants, atès que ha permès fer conèixer millor aquestes malalties i millorar-ne l’atenció, el diagnòstic i tractament.

Ferreteria Albert Soler S. A. ofereix, des de fa 30 anys més de 50.000 productes de referència, destinats a cobrir amb gran solvència les necessitats dels consumidors: majoristes, minoristes i públic en general . Amb un equip de més del centenar d’operaris, especialment preparats per a cadascun dels departaments de l’empresa, Albert Soler ofereix un servei altament tècnic i qualificat en totes i cadascuna de les facetes que comporta un servei ràpid, responsable i segur.

Font: http://www.irblleida.org/ca/noticies/780/la-ferreteria-albert-soler-renova-la-seva-col-laboracio-amb-l-irblleida