Ferreteria Albert Soler renova la seva col·laboració amb l’IRBLleida

L’empresa lleidatana Ferreteria Albert Soler renova la seva col·laboració amb l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré (IRBLleida), amb la finalitat de promoure, desenvolupar, gestionar i difondre la recerca biomèdica i la formació en recerca en l’àmbit de les ciències de la salut. Un dels objectius de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida és fomentar la relació entre l’assistència sanitària, la docència i la recerca científica. En aquesta línia, Albert Soler, ha cregut convenient col·laborar en l’àmbit de la recerca científica i dels projectes d’investigació.

Actualment, l’IRBLleida té el suport de més de 140 empreses i entitats lleidatanes, amb l’ajut de les quals la recerca que fan els grups ha donat fruits importants, atès que ha permès fer conèixer millor aquestes malalties i millorar-ne l’atenció, el diagnòstic i tractament.

Ferreteria Albert Soler S. A. ofereix, des de fa 30 anys més de 50.000 productes de referència, destinats a cobrir amb gran solvència les necessitats dels consumidors: majoristes, minoristes i públic en general . Amb un equip de prop del centenar d’operaris, especialment preparats per a cadascun dels departaments de l’empresa, Albert Soler ofereix un servei altament tècnic i qualificat en totes i cadascuna de les facetes que comporta un servei ràpid, responsable i segur.