Ferreteria Albert Soler, entre altres entitats, ha estat guardonada amb els Premis Integra XXI, de l’associació Down Lleida, per reconèixer aquelles empreses que fomenten la contractació a persones amb discapacitat intel·lectual al mercat laboral ordinari.

L’acte de lliurament s’ha fet en el decurs del sopar anual de l’entitat, a la Fonda del Nastasi, al qual han assistit 200 persones i en el que els guardonats han estat obsequiats amb unes obres de l’artista Víctor P. Pallarès. Els vins del sopar, un any més, van ser cortesia de l’empresa Clos Pons.

Integra XXI és el servei d’inserció sociolaboral per a persones amb síndrome de Down i d’altres discapacitats intel·lectuals, a l’empresa ordinària. Aquest servei es va iniciar el 2003 i utilitza la metodologia del Treball amb Suport. La integració laboral és un mitjà perquè les persones amb discapacitat aconsegueixin elaborar la seva pròpia identitat i perquè puguin anar construint el seu projecte de futur, madurant integralment com a persones. El treball els dóna l’oportunitat de participar de manera activa a la societat i constitueix la via d’accés al món dels adults.

Des de Albert Soler S. A volem animar a altres entitats a fer possible un futur a totes aquelles persones amb discapacitats i així ajudar-los perquè assoleixin el seu dret a tenir un treball i una autonomia dins aquesta societat.

Gràcies Down Lleida per fer-nos partícips del vostre projecte d’integració a persones amb discapacitat intel·lectual.

Visita:http://downlleida.org/es/blog/xii-premios-integra-xxi/