Per la seva resistència, versatilitat, elegància i per molts motius més, l’acer inoxidable és un material molt recomanable per a tenir a la nostra llar. Un estil contemporani, que a més és molt còmode de netejar i de mantenir.

Un drap, sabó i aigua
Per netejar l’acer només necessitarem un drap humitejat en sabó comú, que hauràs d’aplicar directament sobre la superfície. Mentre que amb un altre drap sec, podràs eliminar la humitat. No t’oblidis tampoc d’aclarir amb aigua!
Així de fàcil i ràpida és la neteja de les nostres superfícies d’acer inoxidable.
Vinagre per donar brillantor
Una altra part important en la neteja i el manteniment d’aquest tipus de superfícies és aconseguir que el nostre acer torni a brillar, com el primer dia. I com podem aconseguir-ho? Prova a aplicar sobre la superfície alcohol de cremar amb un drap net.
Encara que si ho consideres necessari, potser abans d’aplicar l’alcohol hagis de polir la superfície. Com? El vinagre és un material molt bo per a aquest tipus de tasques.
Una altra opció és barrejar un bol petit de bicarbonat de sodi, amb una mica d’aigua tèbia. Barrejant bé aquests dos ingredients, aconseguiràs una pasta que hauràs d’aplicar sobre la superfície que vols polir.

Volvone

També pot usar-se aquest producte de venda a ferreteries i drogueries, que barrejat amb aigua, deixa les superfícies d’acer inoxidable netes, brillants i en perfecte estat.