Canvi de temporada, canvi d’armari!!

 – Quant temps dediques a fer el canvi d’armari?

Fer el canvi d’armari és una d’aquelles coses inevitables que retardes fins que ja no pots evitar-ho més, però ara ja toca acomiadar-nos de les peces estiuenques i donar-li pas a la nostra roba d’hivern.

Així que t’oferim alguns consells per portar aquesta tasca de la millor manera possible:

1. Buida primer el teu armari.

2. Neteja i perfuma el teu armari i calaixos, és fonamental per mantenir la nostra roba impecable.

3. Has de decidir quines peces de roba et quedes, cal intentar desfer-se d’allò que no utilitzis. Pots donar tot allò que no et vas posar durant l’hivern passat.

4. Guardar la roba que sigui d’una altra temporada: el consell és guardar tota la roba neta i planxada, per evitar que s’humitegi, esgrogueeixi o espatlli. Emmagatzema-la en caixes, bosses hermètiques i amb etiquetes.

5. Mantenir les peces de roba bàsiques, atemporals i versàtils, aquelles que pots tenir en l’armari tot l’any.

6. Separa el que ha d’anar doblegat i el que ha d’anar penjat, pensa en aquelles peces que s’arruguen molt o costen més de planxar. Les samarretes o jerseis poden anar doblegats.

7. A l’hora de posar la roba a l’armari, el primer que hem de fer és separar la roba d’esport de la de l’oficina i si vols per colors.

8. Pensa a posar tots els penjadors cap a la mateixa direcció

9. Les sabates: separades per diferents tipus, per exemple les esportives, els talons, les botes, les sabates planes, … Agrupa-les per separat i per colors (els talons per exemple poden organitzar-ho per la grandària del taló).

10. Els complements: els que són necessaris tot l’any han d’estar accessibles i visibles, si no quan els necessitarem no els trobarem. Els cinturons i mocadors separats i també a la vista.

11. Pensa en tot moment que el motiu principal és tenir i mantenir un bon fons d’armari: Fer el canvi de temporada és un dels moments més estressants però has de ser sincer amb tu mateix i saber que vols mantenir, saber el que et posaràs o no per poder conservar un armari net, polit i actual. És millor tenir peces de roba de qualitat a tenir gran quantitat i que t’ompli l’armari de forma innecessària.

12. I per últim i el més important, és que quan vagis de compres, abans revisis bé el teu armari per saber quines han de ser les teves millors compres.

Recorda que a la nostra secció de menatge trobaràs penjadors, caixes i bosses per emmagatzemar i ordenar la teva roba.

#FAlbertSoler #ConsellsUtils #FerreteriaAlbertSoler