Amb un cúter

Abans de res, has de tenir en compte les característiques de la superfície que vols netejar. Per exemple, si es tracta d’una vitroceràmica, hauràs de lliscar un cúter per la superfície per netejar les restes de silicona, evitant així qualsevol esgarrapada.

Amb acetona i èter
Encara que una altra solució més ràpida consisteix a barrejar acetona i èter a parts iguals, i aplicar aquesta barreja sobre la superfície per aconseguir que la silicona es desprengui poc a poc.

Un drap humitejat en lleixiu o èter per a la roba
Però si el que vols és netejar la silicona, en lloc d’eliminar les restes, pots fer-ho molt fàcilment utilitzant un drap humitejat amb lleixiu o èter.

Amb paper higiènic i una planxa
I què podem fer quan la silicona líquida es troba a les nostres peces de roba i complements? Un truc molt senzill consisteix a utilitzar paper higiènic i una planxa.
Per començar has de col·locar un tros de paper higiènic sobre la taca de silicona i després passar la planxa encesa a una temperatura mitjana sobre el paper. Deixa que actuï durant uns 40 segons, i llavors la silicona quedarà enganxada al paper.