Com eliminar la mala olor de la rentadora

Pas a pas:
Primer:

Instruccions per a un bon ús i manteniment:
1- Convertir en un hàbit que deixis la porta de la rentadora oberta durant la resta del dia, d’aquesta manera permetràs que la humitat s’evapori adequadament i l’àrea es ventili,
2- Compra un drap especial per netejar superfícies mullades (els de vidres són ideals) i després de la rentada passa-ho pel tambor de la teva rentadora, d’aquesta manera absorbirà l’excés d’aigua que de vegades es queda en aquesta àrea acumulant bacteris i causant mala olor.
3- És important que almenys dues vegades a l’any utilitzis els productes especials per netejar rentadores que normalment vénen en pastilles, d’aquesta manera realitzaràs una neteja profunda i eliminaràs bacteris acumulats.
4- Esporàdicament quan realitzis neteja de roba blanca pots realitzar un rentat a 90 graus, d’aquesta manera l’aigua calenta netejarà de forma profunda el tambor eliminant la brutícia que genera la mala olor.
5- No oblidis netejar periòdicament el filtre per eliminar pelusses, restes de paper i qualsevol altra cosa que pugui sortir de les butxaques de la nostra roba i que són causants de mala olor.

 

Segon:

Per eliminar la mala olor de la rentadora:
1- Fer una rentada curta a més de 30 ºC usant únicament mig litre de vinagre blanc. Aquest ingredient és capaç de matar per complet els bacteris presents en la teva rentadora i deixar-la fent bona olor novament.
2- Fer un rentat amb lleixiu, que també funciona efectivament eliminant els bacteris. No obstant això la recomanació és que el rentat següent sigui amb roba blanca per evitar taques a causa del residu del producte.

A més, pots deixar un recipient ple de bicarbonat de sodi dins de la rentadora una vegada que hagis realitzat qualsevol d’aquests dues rentades. El bicarbonat ajudarà a absorbir la mala olor i acabar de deixar la teva rentadora completament fresca.

També et pot interessar: Com eliminar la floridura de la rentadora