fotos-empresa

ALBERT SOLER S.A. dóna nom a un complex industrial i comercial integrat per 10 naus d’exposició i emmagatzematge de productes sota les dominacions de:

CENTRE COMERCIAL DE FERRETERIA a l’avinguda Alcalde Porqueres 111-113 de Lleida i CENTRAL DE SUBMINISTRAMENTS INDUSTRIALS al Polígon Les Comes de Torrefarrera.

Per la seva llarga experiència professional, el nom SOLER és i ha estat centenari en el mercat del sector metal·lúrgic. En l’actualitat ALBERT SOLER S.A. des de fa 30 anys està posant a l’abast dels consumidors: majoristes, minoristes i públic en general més de 50.000 productes de referència, destinats a cobrir amb gran solvència les necessitats que ens va plantejant un mercat en contínua evolució.

Amb un equip prop del centenar d’operaris, especialment preparats per a cadascun dels departaments de l’empresa, Albert Soler ofereix un servei altament tècnic i qualificat en totes i cadascuna de les facetes que comporta un SERVEI ràpid, responsable i segur.

L’assessorament dels avantatges que tenen els materials i eines manuals o elèctriques que l’equip de dependents li proporciona als clients, al conèixer les necessitats que volen cobrir, és un dels arguments més apreciat, que ens ha portat a un increment continuat i progressiu de les vendes, en aquest últim decenni.

És per això que em treballat intensament per a estar sempre a l’avantguarda de la tecnologia més actual, oferint als clients els millors productes procedents d’un mercat globalitzat, productes que després de passar per un rigorós control de qualitat, deixem que puguin ésser entrats i posicionats dins de les nostres instal·lacions perquè arribin posteriorment a les mans del públic que ens visita.

La nostra divisa o criteri més profund que ens motiva en el nostre treball i marc d’actuació, és: oferir el màxim nivell de satisfacció, garantia de qualitat i grau de fiabilitat, a tots els nostres clients.

«Una compra ben assessorada, és garantia de seguretat i del millor resultat pels clients».

En aquest sentit, ALBERT SOLER S.A. ha estat l’empresa guardonada amb el primer premi com a entitat amb el millor equip de dependents en el certament nacional espanyol, celebrat al club de golf El Olivar a Madrid en el que hi participaven 100 empreses, comercialitzadores de productes de ferreteria, bricolatge i subministraments industrials procedents d’arreu d Espanya.

Tant les instal·lacions de Lleida com les de Torrefarrera han anat incorporant millores i constants transformacions per adequar-les als temps i fer-les més accessibles i sostenibles. L’any 2010, arrenca un ambiciós projecte, que constitueix tot un repte donades les circumstàncies econòmiques del moment, i que finalment culmina l’any 2014 amb l’obertura al mateix polígon de Torrefarrera d’unes noves instal·lacions que engloben un centre logístic que permet donar el servei de subministrament industrial, emmagatzematge i venda de ferro. Amb les noves instal·lacions ja sumen 15.000 .

És de destacar la secció de productes tallats a mida, tant de perfils de ferro com de fusta, vidre i metacrilat, els tallers de demostració, que són elements indispensables a l’hora d’aconsellar a un client a l’hora de comprar qualsevol tipus de maquinària, i tot això amb els preus més competitius del mercat i amb una cuidada atenció al client.

Unes excel·lents instal·lacions, amb un còmode aparcament, una gran superfície dedicada solament a l’exposició, un impecable servei postvenda i d’assistència tècnica de totes les nostres màquines, 8 ponts-grua amb un poder logístic simultani de 48.000 kg per a maniobrar, una flota de 5 camions pel repartiment diari, i 30 experts ferreters que els assessoraran en tot el que necessitin oferint-los-hi una àmplia gamma de possibilitats i celeritat en el transport a totes les distàncies accessibles dins la zona mercadològica catalana a la qual ens dirigim.

Tot aquest esforç és degut a la confiança i fidelitat que els nostres clients ens estan dipositant dia rere dia fent de la nostra relació, una feina ben feta.

foto-empreses