Pintura per a piscines Bruguer

Característiques:
Pintura Bruguer per a piscines a base de resina de cautxú acrílic. Ús Exterior. Per al pintat de piscines de fibra de vidre o ciment. ULTRA ADHERENT

Color:
Blau MAR EGEO

Propietats:
* Bona resistència a l’aigua dolça o salada.

* Total resistència als agents de depuració de les piscines.

* Molt bona adherència sobre superfícies de ciment.

* Resisteix l’alcalinitat dels suports.

* Ràpid assecat.

* Amb conservant anti-algues i anti-floridura.

Consells d’aplicació:
Preparació de les superfícies. Homogeneïtzar perfectament el producte abans de la seva utilització. Les superfícies a pintar han d’estar seques i netes de floridures, salitre, grasses, cremes broncejadores, etc.

-Piscines de ciment noves Mantenir-les plenes d’aigua durant 30 – 45 dies per permetre la dissolució de les sals dels materials de construcció. Rentar amb àcid clorhídric (salfumán) diluït al 10 – 15% i deixar que actuï durant 5 minuts. Aclarir amb abundant aigua dolça i esperar al fet que assequi. Aplicar una primera capa amb la pintura diluïda al 10 – 15% amb Dissolvent Bruguer I-5150 , posteriorment aplicar una o dues capes del producte sense diluir.

-Piscines velles no pintades. Procedir a una neteja en profunditat per eliminar floridures i brutícia en general amb una mescla d’aigua i fosfat trisódic en relació 10:1, a continuació esbandir amb aigua dolça i procedir com en piscines noves.

-Piscines a repintar. Si la pintura antiga està en bon estat procedir a una neteja general i en profunditat i aplicar una o dues capes de Bruguer Piscines. Si la pintura està en mal estat haurà d’eliminar-se. Aplicar una capa de pintura diluïda al 10-15% amb Dissolvent Bruguer I-5150, posteriorment aplicar una o dues capes del producte sense diluir.

Neteja:
Neteja d’utensilis: Dissolvent Bruguer I-5150

 

Descarregar fitxa tècnica

 

També et pot interessar:Consells per a la neteja de piscines