Emulsió mat: adequada per a parets interiors.

Aquesta emulsió a l’aigua és perfecta per utilitzar-la en parets interiors. Està disponible en diferents nivells de resistència, que inclou un acabat superdurader que resulta ideal per a zones de molt trànsit, com a passadissos o habitacions infantils. A més, funciona molt bé a l’hora de tapar les imperfeccions de la superfície com, per exemple, en cases antigues o en parets on s’ha tret el paper pintat. Les parets mat són fàcils de retocar i algunes varietats de pintura ofereixen l’avantatge de poder netejar les parets ja que són rentables.

Mat llis: dóna un toc modern a les parets interiors.

Si busques un acabat mat de debò, est és el que necessites. És més llis, gairebé calcari, que el mat estàndard. Encara que tradicionalment s’usava en propietats d’època, resulta ideal si vols donar-li un look modern a la teva llar.

Pintura satinada: proporciona una lluentor delicada a les parets interiors.

Si creus que la pintura brillant és massa, una lluentor més delicada és una bona opció sense renunciar a l’estètica.

Pintura brillant: adequada per a zones de molt trànsit.

La pintura brillant es pot fregar i netejar amb molta facilitat, per la qual cosa és ideal per a zones que necessiten ser netejades amb freqüència. També pots emprar-la per destacar subtilment elements tradicionals com a motllures i cornises.

Semimate a l’aigua: adequada per a les parets de la cuina i el bany.

Té menys lluentor i és resistent a la humitat, per la qual cosa és perfecta per a les parets de la cuina i el bany, així com per pintar motllures, armaris de cuina i mobiliari. Gràcies al seu acabat durador, es pot netejar i retocar amb facilitat.

Semimate a força de dissolvent: adequada per a fusta i metalls interiors

Solament ha d’emprar-se en fusta i metalls interiors. Resulta ideal per la seva durabilitat.

Fusta satinada: adequada per a fusta interior.

La fusta satinada és més brillant que la semimat i és una excel·lent opció si vols un acabat brillant per a la fusta d’interior.

Brillant: dóna un aspecte brillant a fusta i metalls.

La pintura brillant ofereix una lluentor d’intensitat mitjana a alta i és una elecció popular per a fusta i metalls. Vols estalviar temps quan pintis? Tria una opció monocapa o antigoteig.

Molt brillant: adequada per a fusta interior i exterior.

Aquesta pintura superbrillant ofereix un acabat amb efecte mirall que queda genial en tot tipus de fusta interior i exterior, on servirà per destacar qualsevol element de disseny. Tria pintures a l’aigua brillants per a projectes d’interior i de base oliosa per a exteriors. En general, els acabats brillants són més fàcils de netejar perquè no acumulen tanta brutícia.

 

Més informació: Pinturas Bruguer